Bekijk alle updates
  1. Afgelopen!

Nederland wint met 5-0 van een zwak België en kan met een opgeheven hoofd naar het WK in Australië en Nieuw-Zeeland. Op onze site lees je het hele wedstrijdverslag. Voor nu een fijne avond nog gewenst en bedankt voor het lezen!

2. GOAL! 5-0! Snoeijs scoort!

Nouwen kopt onderkant lat en nét uit het doel. Snoeijs en Martens staan klaar om in het lege doel binnen te koppen. Ze reageren allebei uit een reflex en Snoeijs wint het onderlinge kopduel.

3. GOAL! 4-0! Pelova scoort!

Pelova dribbelt weer vanaf de zijkant het strafschopgebied in. Directe tegenstander Philtjens blijft achteruit lopen, waardoor de Arsenal-middenvelder gemakkelijk de bal in de lange hoek kan schuiven.

Instanews image
    © Cor Vos
  4. Tweede helft begonnen

5. Einde eerste helft

Rust! Met een comfortabele en verdiende 3-0 voorsprong gaan de Leeuwinnen de rust in. Martens, Spitse en Beerensteyn waren trefzeker namens Oranje. De vraag is nu: kiest Jonker voor dezelfde 11 namen in de tweede helft? Of wil hij meer speelsters een kans geven?