1. Einde tweede helft

Het zit erop in de Grolsch Veste in Enschede. Ajax verslaat FC Twente met 1-0 en plaatst zich voor de kwartfinales van de TOTO KNVB Beker. Bedankt voor het volgen van dit liveblog, graag tot ziens!

2. GOAL! 0-1 Ajax! Doelpunt van Mohammed Kudus

Met een fraaie beweging zet Dusan Tadic zijn ploeggenoot vrij voor de keeper en Kudus tikt de bal tegen de touwen. De Amsterdammers leiden in de Grolsch Veste.

3. Tweede helft afgetrapt

Valt na rust wel een doelpunt? Zo niet, dan volgt verlenging en mogelijk strafschoppen in Enschede.

4. Einde eerste helft

Het is rust in de Grolsch Veste, waar FC Twente en Ajax nog niet hebben gescoord. Over een kwartier is de hervatting.

5. Eerste helft afgetrapt

Na een indrukwekkende minuut stilte in de Grolsch Veste voor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië, fluit de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd.

Instanews image
    © ANP — Een minuut stilte ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië.