EINDE LIVEBLOG

We breien er een eind aan voor vandaag. Volgende week zijn we er met de laatste speelronde van dit kalenderjaar. Bedankt voor het volgen en graag tot de volgende keer!

2. 04/12/2022

REACTIE: Hoonhorst-Heeten (2-3)

Hoonhorst knokte zich vanmiddag knap terug van een 0-2 achterstand. Maar een goed resultaat zat er uiteindelijk niet in. Door een late treffer bleef de thuisploeg met lege handen achter. De aanvoerder baalt als een stekker.

We zijn steeds zo dichtbij een resultaat. Het moet een keer onze kant opvallen.''

Hoonhorst-aanvoerder Stef Klein Heerenbrink
  3. 04/12/2022

UITSLAGEN

We naderen langzaam maar het zeker het einde van dit amateurvoetbalweekend en dus ook van dit liveblog. De tweede helft bij de wedstrijden die in de afgelopen uren hier voorbijkwamen toonde beterschap en dat is te zien aan de uitslagen.

Alcides-Purmersteijn 0-2

IJhorst-FC Kraggenburg 2-2

Hoonhorst-Heeten 2-3

Columbia-FC Winterswijk 1-1