EINDE LIVEBLOG

Bedankt voor het volgen en graag tot volgende week!

2. 22/10/2022

UITSLAGEN

We gaan er een eind aan breien. Hierbij nog één keer de uitslagen bij alle wedstrijden die in de afgelopen uren de revue passeerden in het liveblog.

REACTIE: Berkum-Nunspeet (3-1)

We sluiten het liveblog af met een reactie uit Zwolle. Daar speelde Berkum vanmiddag tegen Nunspeet. De Zwollenaren openden vroeg in de tweede helft de score, maar lieten vervolgens na het duel vroegtijdig te beslissen. Nunspeet maakte tien minuten voor tijd gelijk. Een verlenging dreigde, maar Berkum maakte twee minuten later de 2-1. In de slotfase liepen de Zwollenaren uiteindelijk nog uit naar 3-1.

Trainer Arno Hoekstra was na afloop niet tevreden over het optreden van zijn spelers. Maar Berkum bekert wel 'gewoon' verder.

Ik vond het spel van mijn ploeg niet goed genoeg, maar de overwinning is wel verdiend. Het ging lastiger dan de uitslag doet vermoeden. We hadden ook vandaag weer teveel kansen nodig.''

Berkum-trainer Arno Hoekstra is kritisch, ondanks de bekerzege op Nunspeet
  4. 22/10/2022

DISTRICTSBEKER

Go Ahead Kampen heeft zich vanmiddag geplaatst voor de volgende ronde van de districtsbeker. De ploeg uit Kampen was met 2-3 te sterk voor VEVO.

Een Kamper-derby in de tweede ronde is nog altijd mogelijk. KHC zegevierde vanmiddag immers met 1-0 tegen SVVN.

Voor DESZ zit het bekeravontuur er daarentegen al op. De tweedeklasser moest na strafschoppen haar meerdere erkennen in Fit Boys. Na de reguliere speeltijd en verlenging stond het 2-2. De thuisploeg nam de strafschoppen vervolgens beter.

5. 22/10/2022

SV URK

SV Urk kwam vandaag niet in actie, maar de derde divisionist beleeft desondanks een spannend dagje. Vanavond wordt er immers geloot voor de volgende ronde van de KNVB Beker, waarin ook Ajax, AZ, Feyenoord, FC Twente en PSV hun intrede zullen doen. De achterban van SV Urk lijkt, na de uitschakeling van Staphorst, nu graag een Eredivisionist naar het voormalige eiland te willen zien komen.