EINDE LIVEBLOG

We breien er een eind aan voor vandaag en dit weekend. Bedankt voor het volgen en graag tot volgende week!

2. 25/09/2022

TWEEDE KLASSE I

AZC kroonde zich een paar maanden geleden tot kampioen van de derde klasse D. De ploeg uit Zutphen werkte dan ook met veel vertrouwen toe naar de start van haar avontuur in de tweede klasse. Met het goede gevoel zal het voorlopig wel goed zitten. BWO werd vanmiddag immers op een 4-0 nederlaag getrakteerd. Daardoor gaat AZC, op doelsaldo samen met Bon Boys, aan kop in de tweede klasse I. AZC gaat volgende week op bezoek bij FC Suryoye-Mediterraneo, dat vanmiddag met 3-1 onderuit ging bij GVV Eilermark.

Instanews image
    © Voetbal.nl — De eerste speeldag in de tweede klasse I zit erop. AZC werkt als koploper toe naar de tweede speelronde. Vorden wint met 2-1 van SDC'12 en meldt zich dus bij de clubs met drie punten. VV Lemelerveld en De Tukkers speelden met 1-1 gelijk.
  3. 25/09/2022

EINDSTANDEN

Met het laatste fluitsignaal in Vorden naderen we het einde van dit liveblog. Nog één keer de uitslagen bij de wedstrijden die de afgelopen uurtjes de revue passeerden.

EINDSIGNAAL: Vorden-SDC'12 (2-1)

90+5. Afgelopen! Het slotoffensief van SDC levert geen grote kansen meer op en zo begint Vorden met een verdiende 2-1 overwinning aan de competitie.

© Ole Goldebeld — Vorden viert feest, terwijl de koppies bij de spelers van SDC'12 naar beneden gaan. De bezoekers openden in de eerste helft nog wel de score, maar de thuisploeg knokte zich terug en houdt de drie punten op eigen veld.
  5. 25/09/2022

EINDSIGNAAL: TKA-SC Klarenbeek (0-1)

90. Einde wedstrijd! Klarenbeek wint van TKA met een minimale score: 0-1. Overtuigend was de overwinning allerminst. Hoewel Klarenbeek de beste kansen had, beleef TKA tot de laatste minuut strijden voor de gelijkmaker. Nog tweemaal moest Klarenbeek in het laatste kwartier aan de noodrem trekken waardoor het nog tegen twee gele kaarten aanliep. Een goede start van het seizoen voor Klarenbeek. TKA moet volgende week op zoek naar de eerste punten.