1. Einde tweede helft

2. 1-1 GOAL van Bartosz Bialek!

Een volledig Pools doelpunt! Kozlowski haalt de achterlijn, legt keurig terug en Bialek mikt de bal in de verre hoek buiten bereik van Stankovic.

Bialek is de eerste Pool die namens Vitesse scoort in de eredivisie.

3. Tweede helft afgetrapt

Volendam staat voor het eerst sinds 19 april 2009 bij rust voor in een Eredivisie-duel (3-0 thuiswinst op Sparta). De vorige keer dat Volendam in een uitduel ging rusten met een voorsprong was zelfs op 9 mei 2004 (1-1 bij NEC).

Volendam verloor op 12 november 1997 voor het laatst een Eredivisie-duel na een voorsprong bij rust (3-1 bij Heerenveen).

4. Einde eerste helft

8 schoten voor Vitesse, waarvan 4 op doel. Maar de thuisploeg weet nog niet te scoren, dus is er werk aan de winkel in de tweede helft!

5. 0-1! Eigen doelpunt van Carlens Arcus!

Volendam profiteert van slordig balverlies van Vitesse op het middenveld en brengt Mühren in stelling. De ervaren spits krijgt de bal na twee pogingen achter doelman Scherpen, maar lijkt veel hulp te krijgen van Carlens Arcus.