1. Einde tweede helft

Scheidsrechter Bas Nijhuis fluit voor het einde van de wedstrijd. PSV wint met 1-0 op bezoek bij FC Groningen. Joey Veerman maakte zijn debuut voor de Eindhovenaren. Bedankt voor het volgen van dit liveblog, graag tot ziens!

2. Tweede helft afgetrapt

Houdt PSV de voorsprong vast en wordt het weer koploper in de eredivisie? Of kan FC Groningen het tij nog keren? De tweede helft is onderweg!

3. Einde eerste helft

Scheidsrechter Bas Nijhuis fluit voor het einde van de eerste helft. PSV leidt met 1-0 in Groningen dankzij een goal van Mario Götze in de tiende minuut. Over een kwartier is de hervatting.

4. GOAL! 0-1 PSV! Doelpunt van Mario Götze!

Cody Gakpo heeft alle tijd om een voorzet af te leveren na goed werk van Mauro Júnior. en dat doet hij uitstekend. Götze hoeft alleen maar binnen te lopen en zo leiden de Eindhovenaren in Groningen.

Het is voor Götze zijn eerste doelpunt van het seizoen in de eredivisie. De laatste competitiegoal van de Duitser dateerde van 21 februari 2021, toen hij twee keer doel trof tegen Vitesse (3-1).

Hij stond sindsdien 24 eredivisieduels droog, inclusief alle vijftien in 2021/2022.

5. Eerste helft afgetrapt

De bal rolt in Groningen! Neemt PSV de koppositie weer over van Ajax of zorgt de thuisploeg voor een stunt?