Einde liveblog

Dat was het liveblog weer voor vandaag! Bedankt voor het volgen en graag tot morgen!

2. 27/11/2021

REACTIE: Urk-NSC Nijkerk (2-2)

Reactie Urk-trainer Gert Jan Karsten na de 2-2 tegen NSC: 'Na een erg goed begin met mooie goals heeft die tegengoal vlak voor rust ons uiteindelijk het meest pijn gedaan. We lieten NSC daardoor terug in de wedstrijd komen. Dan krijg je dus zo'n hectische tweede helft met een zeer dubieuze rol voor de scheidsrechter (Paarhuis, red). Die penalty voor NSC was terecht, maar wij hadden er ook twee moeten krijgen. En dan keurt hij ook nog een zuivere goal van Pieter Brands af. Dat is iets teveel bij elkaar.'