1. Einde tweede helft

Wat een avond voor Feyenoord! Makkelijk ging het bepaald niet, maar het doel is bereikt. De Rotterdammers pakken een punt en spelen ook na de winterstop in de Conference League.

Hiermee komt er een einde aan dit liveblog. Bedankt voor het volgen en nog een fijne avond!

2. 2-1 GOAL van Jan Kuchta!

Marciano gaat opnieuw de mist in. De Israëliër die vanavond Bijlow vervangt onder de lat bij Feyenoord laat een niet al te lastig afstandsschot los en ziet Kuchta vervolgens de 2-1 maken. Een paar minuten na zijn prachtige redding gaat de doelman flink de mist in.

3. Tweede helft afgetrapt

De tweede helft is onderweg, kan Feyenoord met 10 man stand houden in Praag?

4. Einde eerste helft

Rust in Praag na een eerste helft waarin nogal wat gebeurde. Gestuntel bij Feyenoord achterin leverde de 1-0 op, Linssen viel geblesseerd uit, zijn vervanger Dessers zorgde voor de gelijkmaker en Til kreeg rood voor een spijkerharde tackle. En dus moet Feyenoord na rust met tien man stand zien te houden tegen Slavia.

5. Rode kaart voor Guus Til

Oei, Guus Til lijk na een spijkerharde overtreding weg te komen met een gele kaart. Maar even later wordt de Feyenoord-middenvelder alsnog weggestuurd. Er is geen VAR aanwezig, dus waarschijnlijk is het een assistent geweest die de scheidsrechter wees op de zwaarte van de overtreding. Tils been was wel erg hoog bij zijn sliding.