1. 24/10/2021

EINDE LIVEBLOG

Het amateurvoetbalweekend zit er alweer op. Na het spektakel op de zaterdag, deden de zondagclubs het een stuk rustiger aan. Robur et Velocitas boekte ondanks een stroeve start van de tweede helft een ruime overwinning, terwijl Activia reden tot een feestje had. Hieronder de uitslagen van deze zondagmiddag.

Alcides-VV Emmen 1-1 (Alcides wint met 4-2 na strafschoppen)

Robur et Velocitas-Albatross 4-1

Activia-Sc. Overwetering 2-2

Colmschate’33-AZC 0-1

SV Basteom-Loo 1-0

Groen Wit’62-SC Klarenbeek 1-0

Wij bedanken jullie voor het volgen en hopen jullie volgende week opnieuw te verwelkomen in het liveblog!

2. 24/10/2021

EINDSIGNAAL: SV Basteom-Loo (1-0)

Diep in blessuretijd wint Basteom met 1-0 van Loo. Keeper Timon Nijkamp hield de nul en is extatisch na de wedstrijd.

Het is zo lang geleden dat we de nul hebben gehouden. Dat we zo'n pot op het aller laatste moment over de streep trekken is fantastisch.''

SV Basteom-keeper Timon Nijkamp na de 1-0 zege op Loo
  3. 24/10/2021

Alcides-VV Emmen (1-1, 4-2 n.s.)

4. 24/10/2021

EINDSIGNAAL: Alcides-VV Emmen (1-1, 4-2 n.s.)

Van harte ging het zeker niet, maar de thuisploeg bekert een ronde verder. Ze neemt de strafschoppen beter dan de bezoekers uit Emmen.

5. 24/10/2021

Alcides-VV Emmen (1-1)

Strafschoppen in Meppel. Beide ploegen faalden al vanaf elf meter, de bezoekers zelfs twee keer.