1. Einde tweede helft

2. 3-1 Feyenoord! Goal van Luis Sinisterra!

Feyenoord tilt de marge weer naar twee! De doelman van Union Berlin redt nog op de inzet van Bryan Linssen, maar linksbuiten Luis Sinisterra is er vervolgens als de kippen bij om de rebound binnen te schuiven. De pass van Guus Til op Bryan Linssen was ook uitstekend. Een mooie beloning voor Feyenoord voor een goede tweede helft, waarin het weinig heeft weggeven.

3. Tweede helft afgetrapt

We zijn weer onderweg in de Kuip. Kan Feyenoord de 2-1 voorsprong uitbouwen en goede zaken doen richting overwintering in de Conference League?

4. Einde eerste helft

Feyenoord gaat met een 2-1 voorsprong de rust in tegen Union Berlin. Alireza Jahanbakhsh en Bryan Linssen scoorden voor Feyenoord, maar daarna maakte Taiwo Awoniyi de aansluitingstreffer namens de nummer vijf van de Bundesliga. Kort voor rust kreeg Feyenoord nog drie goede kansen op de 3-1, maar Union Berlin ook nog op de 2-2. Kortom: een spectaculaire eerste helft in de uitverkochte Kuip.

5. 2-1 Union Berlin! Goal van Taiwo Awoniyi!

Net een goede kans om al uit te lopen naar een 3-0 voorsprong, maar een paar minuten later komt Union Berlin terug tot 2-1. De Nigeriaanse spits Taiwo Awoniyi kopt uit een corner de Berlijnse aansluitingstreffer binnen.