1. Einde tweede helft

Het zit erop in Eindhoven! Een heerlijk meeslepend duel, maar er komt geen winnaar. PSV had gezien het laatste halfuur zeker recht op meer, maar slaagt er niet in om de 3-2 nog te maken.

2. 2-2 PSV! Goal van Cody Gakpo!

Cody Gakpo maakt negen minuten na rust gelijk tegen Real Sociedad op aangeven van Mario Götze. De Duitse spelmaker dribbelt vanaf links naar binnen en steekt de bal op het juiste moment naar Gakpo, die zijn linkervoet tegen de bal zet en de 2-2 tegen de touwen schiet. Een heerlijk doelpunt in een heerlijke Europese wedstrijd.

3. Tweede helft afgetrapt

De tweede helft is begonnen zonder wissels aan beide kanten, zo ziet ook Phillip Cocu op de tribune van het Philips Stadion.

4. Einde eerste helft

Rust in Eindhoven. PSV kwam in de 32ste minuut op voorsprong via Mario Götze, maar zeven minuten later stond het 1-2 voor Real Sociedad nadat Adnan Januzaj en Alexander Isak scoorden op aangeven van rechtsback Joseba Zaldua.

Instanews image
    © ANP
  5. 1-2 Real Sociedad! Goal van Alexander Isak!

Zeven minuten na de openingsgoal van Mario Götze staat Real  Sociedad plots voor in Eindhoven. Alexander Isak tikt van dichtbij de 1-2 binnen, na opnieuw een voorzet van rechtsback Joseba Zaldua. Dat ziet er niet goed uit op de linkerflank van PSV.