1. 12/04/2021

  Dit liveblog is nu gesloten.

 2. 12/04/2021

  Het verhoor zit er voor vandaag op. Vrijdag om 10u  gaat het proces verder. Dan geen verhoor, maar een 'normale' regie-zitting, waarbij onderzoekswensen worden besproken. Bedankt voor het volgen.

 3. 12/04/2021

  De laatste vraag. Of het klopt dat de kroongetuige 'homosites' bezocht, en dat zijn vriendin hem had betrapt. Volgens Mohammed Razzouki keek de kroongetuige daarop, omdat hij Kamagra-pillen verkocht. Het antwoord was trouwens 'nee'.

 4. 12/04/2021

  Nabil B. krijgt een vraag of hij wel eens gepokerd heeft in het café. Die wil niet antwoorden, omdat hij de relevantie niet ziet. Daarover gaat hij in discussie met de rechtbankvoorzitter. ,,Ja", zegt de kroongetuige uiteindelijk op de vraag of hij heeft gepokerd met Mo Razzouki. ,,Hebben we vals gespeeld?" De kroongetuige: ,,Wat is de relevantie?" Het antwoord is 'nee', zegt de kroongetuige. 

 5. 12/04/2021

  Heeft de kroongetuige  zijn vroegere buurjongen (en medeverdachte) Omar wel eens opgelicht uit naam van Mohammed Razzouki? Nee, zegt Nabil B. En heeft de kroongetuige dan wel zijn oude schoenen geleend? ,,Waar gaat dit naar toe," wil de rechtbankvoorzitter weten. Mohammed Razzouki legt het uit. ,,Als hij (Nabil B.) de administratie deed van de criminele organisatie, waar zijn dan de tassen met geld waarmee we heen en weer gesjouwd zouden hebben."