1. Einde tweede helft

Kansen waren er genoeg, maar Go Ahead heeft er in De Koel niet één kunnen benutten en dus maakt VVV-Venlo de kwartfinales compleet: 1-0.

Instanews image
    © Pro Shots / Erik Pasman — during the match VVV - Go Ahead Eagles (cup)
  2. Tweede helft afgetrapt

En weer door. Stoot VVV eindelijk weer eens door tot de kwartfinales, of doet Go Ahead na rust nog wat aan de 1-0 achterstand?

3. Einde eerste helft

Halverwege de laatste bekerwedstrijd van de achtste finales, leidt VVV-Venlo met 1-0 dankzij de knal van Bastiaans. Go Ahead had meer verdiend in deze eerste helft.

© Pro Shots / Erik Pasman
  4. 1-0 GOAL van Aaron Bastiaans!

Kind van de club Aaron Bastiaans bezorgt VVV de voorsprong. Hij kapt zijn tegenstander uit en haalt daarna de trekker over.

5. Eerste helft afgetrapt

De bal rolt in Venlo, waar Go Ahead Eagles het opneemt tegen een B-elftal van VVV. Wie schaart zich als laatste bij de kwartfinalisten van de TOTO KNVB-Beker? Al is NEC-Fortuna natuurlijk ook nog bezig...