1. Einde tweede helft

De scheidsrechter fluit af, het duel zit erop. Sparta trekt de 1-0 voorsprong over de streep op bezoek bij Fortuna Sittard en pakt drie punten. Bedankt voor het volgen van dit liveblog, graag tot ziens!

2. GOAL! 0-1 Sparta! Doelpunt van Lennart Thy!

De spits van de Rotterdammers met zijn negende treffer van het seizoen. Hij zet Sparta op voorsprong in Sittard na een klein uur spelen.

3. Tweede helft afgetrapt

De spelers van Fortuna Sittard en Sparta zijn begonnen aan de tweede helft. De tussenstand: 0-0. Fortuna (W4-G5-V0) verloor geen van de laatste negen thuisduels in de eredivisie waarin het ging rusten met een gelijke stand

4. Einde eerste helft

Het is rust. Fortuna en Sparta hebben niet gescoord in de eerste 45 minuten. Sparta was twee keer dicht bij een treffer, maar steeds stond Fortuna-doelman Van Osch in de weg. Over een kwartier is de hervatting.

5. Eerste helft afgetrapt

De bal rolt in Sittard. De wedstrijd tussen Fortuna en Sparta is begonnen. Welke middenmoter doet goede zaken vanavond?