1. 13/09/2020

  Einde liveblog

  Dat was het dan voor vandaag en dit weekend. De Gazelle en Voorwaarts bekeren door, Brummen werkt aan het vertrouwen en Alcides heeft de eerste overwinning van het seizoen te pakken. Bedankt voor het volgen van het liveblog en tot volgende week! 

 2. 13/09/2020

  REACTIE: Vorden-Voorwaarts (1-2)

  Trainer Manfred Graven van Vorden zag vandaag hoe het bekeravontuur op hield na een 1-2 nederlaag tegen Voorwaarts. De thuisploeg kwam vlak voor aanvang van de wedstrijd terug van een teamweekend.

  Instanews image
  © Ties Ruesink — Manfred Graven, trainer van Vorden, is ondanks de bekernederlaag tegen Voorwaarts trots op zijn ploeg.

  We zijn tot in de late uurtjes doorgegaan. Misschien als we niet op trainingsweekend waren geweest, hadden we nog een puntje gepakt. Maar dat is makkelijk praten nu. Als je ziet hoe we er vandaag stonden, ben ik gewoon trots. We hebben nog een kans gehad op de 2-2, maar helaas.

  Manfred Graven, trainer Vorden
 3. 13/09/2020

  REACTIE: Vorden-Voorwaarts (1-2)

  Samuël Wakana, die Go Ahead Eagles in de zomer verliet, hoopt nog altijd op een mooie club. De maker van de twee doelpunten had afgelopen week een stage bij een andere club en begon daarom op de bank.

  Instanews image
  © Ties Ruesink — Samuël Wakana, aanvaller van Voorwaarts, was in de bekerwedstrijd tegen Vorden belangrijk voor zijn ploeg.

  Dat begrijp ik erg goed. De naam van de club wil ik niet zeggen, maar het was in Polen. Ik heb er niks meer van gehoord en blijf daarom gewoon mijn best doen voor Voorwaarts. Maar ik hoop nog wel de stap omhoog te zetten.

  Samuël Wakana, Voorwaarts
 4. 13/09/2020

  WWNA uitgebekerd, De Gazelle naar volgende ronde

  WWNA had in de groep van DAVO en De Gazelle lang uitzicht op plaatsing voor de volgende ronde van de districtsbeker, maar gaf het volledig uit handen vanmiddag tegen Sportlust Vroomshoop. WWNA stond na een klein halfuur al op een 2-0 voorsprong. Dat bleek echter niet voldoende. Sportlust Vroomshoop kwam terug tot 2-2 en bezorgde de thuisploeg een flinke teleurstelling. Niet de ploeg uit Wenum-Wiesel bekert verder, maar De Gazelle. 

 5. 13/09/2020

  EINDSIGNAAL: HBS-Alcides (0-1)

  De Meppeler ploeg neemt de drie punten mee uit Den Haag.