1. Einde tweede helft

PSV weet weer niet te winnen. Na een slordige wedstrijd in Eindhoven delen PSV en FC Twente de punten: 1-1. Bedankt voor het volgen van dit liveblog, graag tot ziens!

2. 1-1 GOAL van Haris Vuckic!

Een prachtige uithaal van Vuckic, die FC Twente op gelijke hoogte zet in Eindhoven.

3. Rode kaart (tweede gele kaart) voor Ibrahim Afellay

PSV moet met tien man verder nadat Afellay zijn tweede gele kaart krijgt van scheidsrechter Siemen Mulder. FC Twente heeft nog een kwartier om met een man meer de gelijkmaker te maken.

4. 1-0 GOAL van Denzel Dumfries!

De rechtsback reageert alert nadat FC Twente-doelman Joël Drommel een hard schot van Ibrahim Afellay niet onder controle krijgt. Dumfries blijft koel en schiet binnen: PSV op de zo gewenste voorsprong.

5. Tweede helft afgetrapt

Aitor heeft afgetrapt namens FC Twente. De tweede helft is onderweg! Wordt er na rust wel gescoord in Eindhoven?