1. Einde tweede helft

Vitesse wint niet van FC Emmen en daar was gezien het spelbeeld na rust niets tegenin te brengen: 1-1.

2. 1-1 GOAL van Michael de Leeuw!

Nadat De Leeuw de rebound binnen heeft gekopt gaat de vlag omhoog voor buitenspel, maar daar was absoluut geen sprake van. Een na rust compleet herboren Emmen komt langszij.

3. Tweede helft afgetrapt

En weer door. Houdt Vitesse voor het eerst sinds 2001 in drie opeenvolgende thuiswedstrijden de nul, of kan Emmen hier nog een resultaat pakken?

4. Einde eerste helft

Na 48 minuten komt er een einde aan deze eenzijdige eerste helft. Vitesse doet zichzelf nog tekort maar staat wel op voorsprong met dank aan die prachtige goal van Linssen. In de blessuretijd liepen de gemoederen nog even op.